Menu Sluiten

Zwembaden

Comfortabel zwemklimaat met BaOpt

Het optimale ventilatie-, verwarmings- en airconditioningsysteem

Geen koud gevoel meer

Krijgen uw bezoekers het koud als ze het water uit komen? Met BaOpt is dat verleden tijd. Door de unieke manier van luchtverspreiding wordt het zwemklimaat veel aangenamer en zitten uw bezoekers ook lekker aan de kant!

Forse energiebesparingen

In zwembaden gaat er vaak veel energie verloren doordat warme lucht naar het dak stijgt of afkoelt tegen de ramen. Het BaOpt-systeem zorgt voor een evenredige luchtverdeling die dit voorkomt. Hierdoor wordt niet alleen het klimaat comfortabeler; u bespaart ook veel verwarmingskosten. Bovendien is er geen hoge inblaassnelheid meer nodig om alle hoeken van het zwembad te bereiken. Hierdoor wordt er ook nog eens veel minder ventilatorenenergie verbruikt.

Buizen kunnen weg

Met BaOpt kunnen de buizen boven uw zwembad de deur uit. Dankzij het innovatieve systeem dat werkt met diffusie is er namelijk nog maar één inblaaspunt nodig. De luchtverspreiding vindt namelijk plaats door middel van drukregelaars.

Voorbeeld zwembad Molenduinbad in Norg

Zwembad vóór BaOpt

Voor BaOpt

Zwembad na BaOpt

Na BaOpt

Ervaringen zwembad De Kalkwijck

Ronald Westers, directeur van zwembad De Kalkwijck in Hoogezand, vertelt over zijn ervaringen met BaOpt.

Zwembad 2.0

BaOpt 2.0 is dé totaaloplossing voor uw zwembad. De combinatie van BaOpt en Climatics zorgt ervoor dat u naast een comfortabel en energiezuinig zwembad ook over het modernste beheerplatform beschikt. Het geheel wordt volledig in bedrijf gesteld door ACS.

Climatics voor zwembaden

Met Climatics heeft u waar u ook bent toegang tot uw installatie. Voor zwembaden biedt Climatics echter nog meer. U kunt met Climatics namelijk ook uw zwembadsensoren in de gaten houden. Denk bijvoorbeeld aan pompen, pH-waardes, troebelheid en legionella. Climatics kan bovendien uw waterzuivering volledig automatisch sturen, waardoor u tot wel 25% bespaart op uw debiet.

Meer informatie over Climatics voor zwembaden? Neem contact met ons op.

Hoe kan BaOpt 2.0 uw zwembad verbeteren?

Begin nu met het verbeteren van uw zwemklimaat en het besparen van energie. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor uw zwembad.