Menu Sluiten

Projecten

Een selectie gerealiseerde BaOpt-projecten

AWL-Techniek Harderwijk

AWL-Techniek, Harderwijk

AWL wilde zowel een comfortabel als een flexibel in te delen kantoor. Met BaOpt en Climatics hebben ze dit perfect weten te realiseren!

Zwembad De Kuil Bodegraven

Zwembad De Kuil, Bodegraven

Mede dankzij BaOpt is zwembad De Kuil een energieneutraal zwembad! Daarnaast kan het zwembad zonder buizen worden ingericht en wordt tocht geëlimineerd.

AFAS Experience Center

AFAS Experience Center, Leusden

Het AFAS Experience Center heeft een aantal ruimtes met veel glas. BaOpt zorgt ervoor dat het klimaat in deze ruimtes comfortabel en beheersbaar blijft.

Brede School Uithuizen

Brede School Boukemapark, Uithuizen

Mede door BaOpt heeft de Brede School een energieneutraal gebouw kunnen worden. Daarnaast zitten leerlingen in gezonde lokalen met een laag CO2-gehalte.

T. rex in Naturalis

Naturalis, Leiden

Naturalis gebruikt het BaOpt-systeem om te zorgen dat haar kwetsbare museumcollectie in goede staat blijft en haar CO2-voetafdruk te verlagen.

Biljoenbad Velp

Biljoenbad, Velp

Mede dankzij BaOpt is het Biljoenbad in Velp een toekomstbestendig zwembad. Het systeem bespaart energie en zorgt voor een comfortabel zwemklimaat.

De Jutter Vlieland

De Jutter, Vlieland

De Jutter op Vlieland is een nieuw multifunctioneel centrum met het BaOpt-systeem. Dit realiseert een optimaal binnenklimaat.

Molenduinbad na renovatie BaOpt

Zwembad Molenduinbad, Norg

Het zwembad Molenduinbad in Norg kan weer vooruit na een opknapbeurt. Het BaOpt-systeem zorgt voor een grote verbetering van het klimaat.